Iskoristite članske popuste! Registracija

ATLANTA Zupčaste letve

Precizne zupčaste letve

Njemački proizvođač ATLANTA vodeći je stručnjak na području visokokvalitetnih zupčastih letvi te ih ima u ponudi više od 600 vrsta. Radi se o najcjelovitijem programu zupčastih letvi i zupčanika koji je trenutno dostupan na tržištu. Zupčaste letve ATLANTA dostupne su u razredu kvalitete od 3 do 10, s kosim ili ravnim zupcima koji mogu biti brušeni ili kaljeni, različitih veličina, od modula 1,5 do modula 12. S ovom širokom ponudom različitih kombinacija možemo za svaku aplikaciju pronaći prikladnu zupčastu letvu.

zupčasta letva Atlanta

Pošalji upit! info@tuli.si

Precizni zupčanik

Za izvedbu cjelovitih sustava pogona putem zupčaste letve program ATLANTA nudi široki spektar zupčanika i zupčastih vratila. Program zupčanika i zupčastih vratila ATLANTA dostupan je od modula 1,5 do modula 12, s kosim ili ravnim zupcima koji mogu biti mekani, kaljeni i brušeni. Sa svim mogućim kombinacijama zupčanika i zupčastih letvi gotovo sve aplikacije mogu biti optimalno realizirane.

zupčaniki Atlanta

 

Ne možete pronaći ono što tražite? Pošaljite upit!
Nudimo veliki izbor ležajeva, kako prestižnih marki, tako i jeftinijih. Možete birati između proizvođača Bosch-Rexroth, INA, Schneeberger, HepcoMotion, TBI Motion, SKF, Hiwin, THK, NB; GMT, NSK i Ingus.

Pošaljite upit

Baza znanja