Kuglasti valjci (transportne jedinice) za oblikovanje strojeva

Kuglasti valjci (transportne jedinice) neophodne su komponente strojarskih inženjera i njihova upotreba je omiljena u slučajevima kad tereti i teški strojni dijelovi zahtijevaju brzu promjenu smjera odnosno rotaciju od 360 stupnjeva, a da se pritom ne pomiču.

transportne jedinice za zračnu luku

Uz širok raspon kuglastih transportnih jedinica na našim prodajnim policama, Tuli je uvjeren da možemo zadovoljiti najzahtjevnije želje kupaca.

Da li trebate pomoć u pronalaženju svojih proizvoda?

Pošaljite upit

Ili nam pošaljite e-poštu na info@tuli.si

Vrste kuglastih transportnih jedinica

transportne jedinice za manipulirati teretom

Mini kuglasti valjci

Za precizne i točne rotacije uz minimalna linearna pomicanja vam predstavljamo niz mini kuglastih transportnih jedinica, s nosivim kuglicama u promjeru od 4,8 mm do 15,8 mm. Ovakve transportne jedinice su odlične zbog mogućnosti točnog pozicioniranja tereta, što je korisno u malim prostorima. Primjeri aplikacija mini kuglastih transportnih jedinica:

• fotokopirni uređaji i pisači

• mehatronika

• mjerna oprema

• optičke tehnologije

• obrada stakla

• vodilice linearne tehnike

• laki držači goriva

 

Euro kuglasti valjci

Za okruženja sa ekstremnim temperaturnim uvjetima, preporučujemo upotrebu Hi-Tech dvostrukih brtvila i euro kuglastih valjaka (transportnih jedinica). Ovakve transportne jedinice su dizajnirane da izdrže temperature od -30 ° C do + 200 ° C. Hi-Tech dvostruke brtvene kuglaste transportne jedinice su također izrađene od materijala otpornih na kemikalije i hrđu, zato se kugle mogu koristiti okrenute prema dolje bez gubitka kapaciteta.

transportne jedinice na naftnoj platformi

Najlonske kuglaste transportne jedinice

Za aplikacije koje sadržavaju manje količine metala (poput medicinskih skenera), savjetujemo upotrebu najlonskih kuglastih transportnih jedinica.

ležaji za medicino

Kuglasti valjici s fedrom

Kuglasti valjci (transportne jedinice) s oprugama izvrsne su za ublažavanje udaraca i apsorpciju vibracija. Ove su jedinice prikladne za širok raspon mehaničkih primjena uključujući preše, alatna postolja, strojeve za rezanje i tlačne kočnice. Kuglaste transportne jedinice s oprugom također su idealne kada je predmet potrebno premjestiti i zatim učvrstiti na svoje mjesto.

Kuglasti valjci -transportne jedinice za velika opterećenja

Kuglasti valjci -transportne jedinice za velika opterećenja (heavy-load, heavy duty i tuff serije jedinica) su sposobne izdržati opterećenja do 10 tona na jednu kuglastu jedinicu, što ih čini savršenim za prijevoz teških i velikih predmeta. Primjeri njihove primjene uključuju postavljanje kabela, konstruiranje svemirskih letjelica i transport opreme za bušenje. 

kuglasti valjci za transportnu platformu

Ne propustite naš sljedeći post!

Unesite svoju e-poštu i pretplatite se na naš bilten.

Tagovi:

Ostavite komentar

Vaša e-adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *