Valjci za pokretne trake

Bočno vodeći valjci

Bočno vodeći valjci su jednoredne ili dvoredne jedinice koje se uklapaju na klin. Sastoje se od  vanjskog prstena sa profiliranom vanjskom površinom i igličnim valjkom sa kaveznim sklopom ili kompletnim setom cilindričnih ili igličnih ležajeva. Bočno vodeći valjci podnose velika radijalna i aksijalna opterećenja koja proizilaze iz odstupanja i iskrivljavanja pri radu i zato su podesni za dijelove bregaste osovine, klizne staze prijenos opreme itd. Ležajevi su dostupni sa ili bez unutarnjeg prstena kao i zabrtvljene i nezabrtvljene verzije.

Valjci.gif

Slika: Potporni valjak  (vir Schaeffler AG)

Pošalji upit! info@tuli.si

Klinasti valjci za pokretne trake

Sastoje se od debelog vanjskog prstena sa profiliranom vanjskom površinom, krutim valjkastim klinom sa  navojem, potpornim podloškama i igličnim valjkom sa kaveznim sklopom ili kompletima jednorednih ili dvorednih cilindričnih ili igličnih valjaka . Podnose velika radijalna i aksijalna opterećenja koja proizilaze iz odstupanja i krivljenja pri radu i zato su podesni  dijelovi  bregaste osovine, klizne staze, prijenos opreme itd. Ležajevi su dostupni u nekoliko izvedbi sa ili bez ekscentriciteta.

Trebate li pomoć u vezi s potpornimi valjci? Besplatna tehnička pomoč

Uz ležajeve FAG i INA nudimo vam ležajeve sljedećih proizvođača: RKB, NTN, SNR, SKF, NSK,  ZKL, EZO, NMB, NACHI, NKE, BECO, ENC ite druge ležajeve kineske proizvodnje.

 

INA FAG ležaji
RKB Ležaji
NTN Ležaji
SNR Ležji

 

 

ZKL Ležaji
TIMKEN Ležaji
EZO Ležaji

 

 

Niste pronašli ono što tražite? Kontaktirajte nas tu.