Alu-profilna tehnika

Cjelovit sustav aluminijskih profila uz paletu elemenata za učvršćivanje, uključujući držače i ostale dodatke, koji omogućuju jednostavno sastavljanje kompletnih konstrukcija. Umanjeni materijalni troškovi, poboljšana fleksibilnost i ušteda vremena montaže glavne su prednosti konstrukcija napravljenih od aluminijskih profila u usporedbi s onim čeličnima. Širok izbor profila s T-utorima. Anodizirana površina, nije ju potrebno bojati. jednostavna modularna konstrukcija. Mogućnost pričvršćivanja linearnih vodilica na profile.

Alu-profili

Ovi aluminijski profili su precizno ekstrudirani od visokokvalitetnog materijala AI6060-T5. Poslije izgradnje su izrezani na manje dijelove po vaši narudžbi (do 6 metara v komadu).

Priključni elementi za ALU profile

Široki raspon elemenata za aluminijske profile: vijci, matice, kutni spojevi, poklopci…

Pribor

Širok raspon pribora: poklopci za profile, šarke, noge za izravnavanje, kotači, brave…

Valjkaste tračnice

Korisno za izgradnju transportnih linija i omogućavanje fleksibilnih konstrukcija u automatizaciji.

Cjevasti modularni sustavi

Korisno za izgradnju fleksibilnih konstrukcija za pomicanje alata.

Opsežna ponuda aluminijskih profila, priključnih elemenata i pribora za sve konstrukcijske potrebe. Ove modularne komponente omogućuju izrade okvira za upotrebu u industrijskim strojevima ili čak za izgradnju kućnoga namještaja (stolovi, stolice, regale, omare). 

Niste pronašli ono što tražite? Kontaktirajte nas tu.

 

Pročitajte iskustva kupaca

 • Janez Križan – AMI d.o.o.

  DIY laserski rezač papira

  U našem slučaju je predviđen laserski rezač papira za primjenu u grafici i oblikovanju. Primjeri su preuzeti s različitih web-stranica na kojima su predstavljeni laserski rezači („DIY laser cutter“)....

  Više
 • Tuli - Jure Pleško
  Autor:

  Top 6 spojnih elemenata za aluminijske profile

  Aluminijski profili su za inženjere odrasla verzija lego kocki. Najbolje riječi za opisivanje ovih profila su: jeftini, lagani i jednostavni. Kako biste spojili dva il...

  Više
Sve