Energijski/kabelski lanci

Energijski, odnosno kabelski lanci namijenjeni su zaštiti i prenošenju kabela i cijevi pri pomicanjima u pojedinačnim osima (XYZ), koji se pojavljuju pri djelovanju strojeva i naprava, robota, industrijske opreme i različitih obradnih strojeva. Kabelski lanci tako štite kabele i cijevi od trošenja, zapletanja, oštećenja (prekida), prljavštine, opiljci, vanjskih čimbenika… 

Korejski proizvođač CPSYSTEM vodeći je razvijač dinamičnih sustava za zaštitu cijevi i kabela. Zahvaljujući visokoj kakvoći materijala, tehnologiji gradnje te usredotočenosti na istraživanja i razvoj svojih proizvoda, CPSYSTEM je dobio međunarodne certifikate kao što su UL, VDE, IPA, CE, TUV. 

Dolje su predstavljene glavne kategorije proizvoda CPSYSTEM: 

CPS CABLE CHAINS (MINI) – Standardni kabelski lanci 

SHIFT CHAIN – Napredni kabelski lanci s jedinstvenom osnovom za odličnu stabilnost i nosivost (otvoreni, zatvoreni i klizni tipovi) 

SABIN CHAIN – Kabelske lance odlikuje mala sklonost trošenju i tih rad (otvoreni, zatvoreni tipovi i tipovi za zatvorene sobe) 

REVOLVING & HELIX ​​CHAIN – Energijski lanci za rotacijska gibanja (više od 360 °) 

RoboKit – Sustav zaštite kabela i cijevi za robote i strojeve.


GALERIJA PROIZVODA
Trebate li pomoć u vezi s kabelskimi lanci?
Besplatna tehnička pomoč

 

CPS logo.png

 

 

Niste pronašli ono što tražite? Kontaktirajte nas tu.

 

Pročitajte iskustva kupaca

  • Tuli - Jure Pleško
    Autor:

    Linearne vodilice od nehrđajućeg čelika

    Linearne vodilice od nehrđajućeg čelika (inox) su neophodne u prehrambenoj i farmaceutskoj industriji. Osim toga se koriste i za vakuumske primjene, strojeve za elektroničke sklopove i sustave za sterilne prostorije. Pogledajte BESPL...

    Više
Sve