Pravila o privatnosti

U nastavku navedeni uvjeti i odredbe se primjenjuju na sve transakcije izvršene na tuli.hr. Upotrebom ove stranice korisnik prihvaća te uvjete i odredbe. Kada sastavlja narudžbu, korisnik potvrđuje prihvaćanje sljedećih uvjeta i odredbi. Molimo pažljivo pročitajte ove uvjete i odredbe jer tuli.hr ne može preuzeti odgovornost za površno čitanje tih uvjeta i odredbi. Ovi uvjeti i odredbe ne utječu na vaša zakonska prava. U svakom slučaju u kojem se ti uvjeti smatraju nevaljanima, ilegalnim ili neprovedivim od strane nadležnog suda, bilo koji uvjet će se ukloniti i sve druge odredbe će se nastaviti.

Uvjeti

Svaka narudžba putem ove web stranice podrazumijeva prihvaćanje ovih uvjeta i odredbi. Zadržavamo pravo mijenjanja ovih uvjeta i odredbi u bilo kojem trenutku. To uključuje pravo zamjene, uklanjanja ili izmjene bilo kojeg sadržaja prikazanog na web stranici bez prethodne obavijesti. Korisnik web stranice preuzima punu odgovornost za čitanje ovih uvjeta svaki put kad sastavlja narudžbu. Ovi uvjeti i odredbe ne utječu na vaša zakonska prava. Nakon što je narudžba potvrđena, korisnik tuli.hr prihvaća ove uvjeta i odredbe, a mi ćemo postupati s njegovom narudžbom kao prihvaćanjem ovih uvjeta i odredbi.

Opis produkta

Sve slike i opisi proizvoda prikazani na internetskoj stranici služe samo približnom opisu. Specifikacije proizvoda mogu se razlikovati ovisno o dobavljaču i ne smiju se uzimati kao potvrdan opis proizvoda koji se prodaje. Za detaljne specifikacije kupac nas treba kontaktirati putem e-maila ili telefona. U nekim vam slučajevima možemo poslati ekvivalentan alternativni brand zbog dostupnosti proizvoda. Kako bismo održali naše visoke standarde usluga, zadržavamo pravo slanja ekvivalenta ako vas, kako bismo to potvrdili, ne možemo kontaktirati, u roku od 48 sati od postavljanja vaše narudžbe. Sve specifikacije proizvoda primljene su iz pristupačnih izvora naših dobavljača ili pouzdanih javnih izvora. Namjere tuli.hr su da su sve prikazane informacije što točnije , međutim, tuli.hr ne može jamčiti potpunu točnost informacija prikazanih na ovoj internetskoj stranici i neće preuzeti odgovornost za bilo kakvu grešku. U nekim slučajevima kada je naručen standardni ležaj, možemo poslati ležaj zračnosti C3. To je slučaj samo kada standardni nisu dostupni. Smatramo da je C3 bolji od standarda i da će raditi barem u istim uvjetima, ako ne i zahtjevnijim. Međutim, ako naručite C3, nikad nećemo poslati standardne ležajeve. Ako ne želite primiti C3 ležaj umjesto standarda, molimo navedite to za vrijeme narudžbe. Također, ako želite da se ti proizvodi mijenjaju nakon isporuke, rado ćemo to učiniti.

Narudžbe

Sve narudžbe potvrđuju da korisnici internetske stranice prihvaćaju opće uvjete korištenja. Tuli.hr može odbiti narudžbu iz bilo kojeg razloga.  Ako naručeni proizvodi trenutno nisu dostupni, obavijestit ćemo vas i ponuditi vam da pričekate isporuku ili otkažete narudžbu, a mi ćemo vam vratiti troškove kupovine u roku od 28 dana.  Sve narudžbe ovise o dostupnosti artikla.

Plaćanje i cijena

Cijena artikla bit će jasno prikazana na stranici proizvoda. Navedena cijena ne uključuje troškove prijevoza. Cjelokupna cijena, uključujući PDV i troškove dostave, uvijek se može vidjeti u košarici prije nego što završite narudžbu. Po primitku narudžbe tuli.hr obavještava kupca o cijeni i opisu naručene robe e-mailom. Prihvaćamo sve glavne kreditne i debitne kartice čiji su podaci prikazani na internet stranici. Neispravne ili nepotpune informacije mogu uzrokovati kašnjenje isporuke. Kupci su dužni pružiti : Pravilne detalje o kartici točnu adresu za naplatu precizne podatke za kontakt (telefon i e-mail)

Dostava

Tuli.hr ne preuzima nikakvu odgovornost za gubitak ili troškove nastale kašnjenjem u isporuci. Ako naručeni proizvodi trenutno nisu dostupni, obavijestit ćemo vas i ponuditi vam da pričekate isporuku ili otkažete narudžbu, a mi ćemo vam vratiti troškove kupnje u roku od 28 dana. Sve narudžbe ovise o dostupnosti artikla. Dostava će se izvršiti na adresu koju ste unijeli prilikom naručivanja. Korisnik preuzima odgovornost za preuzimanje isporuke.

Otkazivanje narudžbe i vraćanje proizvoda

Klijent može otkazati narudžbu do otpreme. Ako klijent odbije narudžbu prije otpreme, plaćeni iznos kupnje bit će vraćen u roku od 28 dana. Ako nakon primanja isporuke vidite da je artikl oštećen ili ne radi ispravno, molimo Vas da nas obavijestite u roku od tri dana. Ako nas ne obavijestite u roku od tri dana, smatrat ćemo da ste prihvatili robu. Za oštećenu robu ćemo organizirati preuzimanje u roku od 28 dana nakon isporuke. Kupac ima pravo na povrat cjelokupnog iznosa ako tuli.hr utvrdi da je roba neispravna / oštećena. Kupac preuzima odgovornost da obavijesti tuli.hr u roku od tri dana ako primi pogrešnu ili pogrešnu količinu naručene robe. Vraćanje iznosa izvršit će se na isti način kao i izvršena naplata (PayPal, kreditna kartica).

Pritužbe

U slučaju pritužbe, molimo vas da nas kontaktirate. Pokušat ćemo odgovoriti u roku od 7 dana s podacima o sljedećim koracima. Cijenimo svaki prijedlog i inicijativu za poboljšanje i rješavanje problema te poboljšanja korisničkog doživljaja u našoj trgovini.