Valjci za pokretne trake

Bočno vodeći valjci

Bočno vodeći valjci su jednoredne ili dvoredne jedinice koje se uklapaju na klin. Sastoje se od  vanjskog prstena sa profiliranom vanjskom površinom i igličnim valjkom sa kaveznim sklopom ili kompletnim setom cilindričnih ili igličnih ležajeva. Bočno vodeći valjci podnose velika radijalna i aksijalna opterećenja koja proizilaze iz odstupanja i iskrivljavanja pri radu i zato su podesni za dijelove bregaste osovine, klizne staze prijenos opreme itd. Ležajevi su dostupni sa ili bez unutarnjeg prstena kao i zabrtvljene i nezabrtvljene verzije.

Valjci.gif

Slika: Potporni valjak  (vir Schaeffler AG)

Pošalji upit! info@tuli.si

Klinasti valjci za pokretne trake

Sastoje se od debelog vanjskog prstena sa profiliranom vanjskom površinom, krutim valjkastim klinom sa  navojem, potpornim podloškama i igličnim valjkom sa kaveznim sklopom ili kompletima jednorednih ili dvorednih cilindričnih ili igličnih valjaka . Podnose velika radijalna i aksijalna opterećenja koja proizilaze iz odstupanja i krivljenja pri radu i zato su podesni  dijelovi  bregaste osovine, klizne staze, prijenos opreme itd. Ležajevi su dostupni u nekoliko izvedbi sa ili bez ekscentriciteta.

Trebate li pomoć u vezi s potpornimi valjci? Besplatna tehnička pomoč

Uz ležajeve FAG i INA nudimo vam ležajeve sljedećih proizvođača: RKB, NTN, SNR, SKF, NSK,  ZKL, EZO, NMB, NACHI, NKE, BECO, ENC ite druge ležajeve kineske proizvodnje.

 

INA FAG ležaji
RKB Ležaji
NTN Ležaji
SNR Ležji

 

 

ZKL Ležaji
TIMKEN Ležaji
EZO Ležaji

 

 

Niste pronašli ono što tražite? Kontaktirajte nas tu.

 

Pročitajte iskustva kupaca

 • Tuli - Jure Pleško
  Autor:

  Tvrtka Tuli d.o.o. uspješno je pridobio sredstva JPTT2020-COVID19

  U rujnu 2020, Tuli d.o.o. uspješno pribavio sredstva iz javnog natječaja za ublažavanje učinaka COVID 19....

  Više
 • Tuli - Jure Pleško
  Autor:

  THK linearne vodilice

  THK linearne vodilice odlikuju se iznimnom kvalitetom. Japanski proizvođač THK jedan je od pionira na polju linearne tehnologije. Provjerite koji je model najbolji za vašu aplikaciju....

  Više
 • Tuli - Jure Pleško
  Autor:

  Linearne vodilice od nehrđajućeg čelika

  Linearne vodilice od nehrđajućeg čelika (inox) su neophodne u prehrambenoj i farmaceutskoj industriji. Osim toga se koriste i za vakuumske primjene, strojeve za elektroničke sklopove i sustave za sterilne prostorije. Pogledajte BESPL...

  Više
Sve