Iskoristite članske popuste! Registracija

Linearni aktuatori Mech Line

Pouzdani i popularni linearni aktuatori Mech Line idealni su za industrijsku uporabu pri srednje velikim opterećenjima. Odlikuje ih odličan omjer između cijene i kapaciteta. Linearni aktuatori odnosno električni cilindri Mech Line odlična su alternativa pneumatskim ili hidrauličnim cilindrima s iznimno niskim troškovima rada.  

Zbog dugog životnog vijeka bez održavanja i široke palete dodataka linearni aktuatori Mech Line prikladni su za široku primjenu. Dostupni su u četiri veličine, i to 25 – 32 – 50 – 63 te su u skladu s ISO 15552.

U unutrašnjosti se nalazi kuglično vreteno. Linearni aktuator može biti opremljen s koračnim motorom ili elektromotorom bez četkica. Snaga motora može se prenositi izravno ili zakašnjenjem.  

Pošalji upit! info@tuli.si

Linearni aktuatori Mech Line predviđeni su za standardne radne hodove od 50 do 500 mm. Prema potrebi može se izraditi aktuator s nestandardnim hodom. Mech line električni cilindar odnosno aktuator prikladan je za opterećenja od 0,32 do 14,6 kN.

linearni aktuator mech line

 

Primjeri uporabe

Strojevi za pakiranje za farmaciju

Linearni aktuatori prikladni su također za uporabu u farmaceutskim proizvodnim ciklusima jer omogućuju manipulaciju ambalaže u aseptičnim prostorijama. Osim toga vrlo su precizni, a održavanje nije zahtjevno.

Automatizacija proizvodnje

Linearni aktuatori su neophodni u suvremenim automatiziranim sustavima za paletiranje, različitim proizvodnim linijama, automatiziranim skladištima. Koristiti se mogu također za nadogradnju postojećih strojeva i uređaja.

Baza znanja

 • Tuli - Jure Pleško

  Trapezna navojna vretena, koja se često nazivaju jednostavno trapezna vretena ili navojna vretena, jednostavne su pogonske komponente koje, zajedno s...

  Više
 • Tuli - Jure Pleško

  Ležajevi su temeljne komponente strojeva koje omogućuju glatko kretanje i smanjuju trenje u mnogim primjenama. Zaronite u svijet ležajeva u ov...

  Više
 • Tuli - Jure Pleško

  Kutnici za aluminijske profile mehaničke su komponente koje pružaju veliku svestranost i funkcionalnost u raznim primjenama. Zbog male težine, viso...

  Više