Iskoristite članske popuste! Registracija

Vodilice s valjkastim ležajevima

LGB i CI sustavi linearnih vodilica s kotačima namijenjeni su za aplikacije s malim prostorom i laganim opterećenjem. Šine su izrađene od eloksirane aluminijske legure i čeličnih kromiranih vodilica. Pločica vagončića također je izrađena od eloksiranog aluminija s čeličnim ležajevima.

Linearna vodila tipa AV i AD s kotačima uglavnom su izrađena od laganog materijala od aluminijske legure. Četiri ležajeva unutar vagona voze na očvrsnutim osovinama vodilice. Posebno su prikladni za uporabu u sustavu za rukovanje materijalom i automatskim proizvodnim linijama.

LGA sustavi linearnih vodilica imaju tračnice izrađene od eloksirane aluminijske legure s dvije kromirane čelične osovine. Kolica se sastoje od anodizirane ploče od aluminijske legure, 4 komada kugličnih ležajeva s dva reda kuglica, 2 komada koncentričnih vijaka i 2 komada ekscentričnih vijaka i 2 komada plastičnog poklopca za podmazivanje s brisačima natopljenim uljem.

Linearna vodilica tipa R s kotačima dostupna su u 3 dimenzije. Vodilice su izrađene od eloksiranog aluminija. Kotači dostupni su iz plastike ili od čelika. Nosač može imati 3 ili 5 ležajeva. Ova linearna vodila su prikladna za opterećenja od 90 N do 700 N.

Nudimo širok raspon vodilica s valjkastim ležajevima. Valjkasti ležajevi su primjerni za automatizirane sustave i linearne aplikacije. Nema potrebe za podmazivanje i maksimalna brzina rada je visoka.

Ne možete pronaći ono što tražite? Pošaljite upit!
Nudimo veliki izbor ležajeva, kako prestižnih marki, tako i jeftinijih. Možete birati između proizvođača Bosch-Rexroth, INA, Schneeberger, HepcoMotion, TBI Motion, SKF, Hiwin, THK, NB; GMT, NSK i Ingus.
Pošaljite upit

Baza znanja

 • Tuli - Jure Pleško

  Trapezna navojna vretena, koja se često nazivaju jednostavno trapezna vretena ili navojna vretena, jednostavne su pogonske komponente koje, zajedno s...

  Više
 • Tuli - Jure Pleško

  Ležajevi su temeljne komponente strojeva koje omogućuju glatko kretanje i smanjuju trenje u mnogim primjenama. Zaronite u svijet ležajeva u ov...

  Više
 • Tuli - Jure Pleško

  Kutnici za aluminijske profile mehaničke su komponente koje pružaju veliku svestranost i funkcionalnost u raznim primjenama. Zbog male težine, viso...

  Više