Bosch-Rexroth Linearna Tehnika

Tračne vodilice i kolica

Bosch-Rexroth tračne vodilice i vagončići u online trgovini
Online Trgovina

 

Linearne vodilice poduzeća Rexroth osiguravaju prilagođena rješenja za vaše aplikacije. Visokoučinkovite proizvode linearne tehnike Bosch-Rexroth odlikuje preciznost, dinamika i velika nosivost u svim mogućim radnim okolinama i za svako linearno gibanje. Profilne tračne vodilice su osnova za precizne pomake strojeva u procesima svih vrsta obrade. Bez obzira na vaše zahtjeve za linearno vođenje, zajedno ćemo pronaći najbolje rješenje! Tračne vodilice se ne troše bez obzira na opterećenje, što osigurava dosljednu preciznost u cijelom životnom vijeku. U ponudi su valjkaste i kuglične tračne vodilice. Zahvaljujući preciznoj izradi i međusobno spojivim razredima preciznosti, kombinirati možete svaka tračna kolica s bilo kojom vodilicom s istom tehnologijom i veličinom.

R1651-slika.PNG

Pošalji upit! info@tuli.si

Linearne čahure i okrugle vodilice

 

Sustav linearnih čahura i vodilica Bosch-Rexroth predstavlja provjerena rješenja linearne tehnike za različita područja pomaka i automatizaciju. Linearne čahure i vratila Bosch Rexrotha dostupna su u više od tisuću varijanti te tako odgovaraju svim zahtjevima i aplikacijama. Dostupne su različite izvedbe kugličnih čahura i ležajeva (cilindrične, s prirubnicom, u ALU kućištu...) od različitih materijala. Kuglične linearne čahure Rexroth prikladne su za primjenu u aplikacijama obrade drva, ljevaonicama i tvornicama cementa, a u korozivno otpornoj izvedbi za medicinske, kemijske i prehrambene aplikacije u industriji.

R0658-slika.PNG

Kuglična vretena i matice

 

Na području tehnologije mehaničkih pogona, Bosch Rexroth nudi široku paletu kugličnih vretena i matica. Spoj kugličnog vretena i matice je jedinica koja pretvara rotaciju u pravocrtno linearno gibanje ili obratno. Za spomenutu transformaciju gibanja najprikladnija su upravo kuglična vretena i matice. Za ekstremno velika opterećenja dostupne su planetarne matice i vretena. Rexroth kuglična vretena i matice osiguravaju konstruktoru brojne mogućnosti za rješavanje transportnih i pozicioniranih zadataka s pogonskim vretenom ili također pokretane kugličnom maticom. Bez obzira tražite li rješenje najveće linearne brzine, najvećeg opterećenja ili minimalne konstrukcijske dužine, uvije ćemo pronaći najbolje rješenje.

 

R1532-slika.PNG

Niste pronašli ono što tražite? Kontaktirajte nas tu.

 

Pročitajte iskustva kupaca

 • Tuli - Jure Pleško
  Autor:

  Primjena linearnih sustava

  Dilema s kojom se danas inženjeri suočavaju nije više konstrukcija linearnog sustava od samog početka već odabir najboljeg rješenja iz širokog raspona dostupnih konfiguracija. Znate li koje?...

  Više
 • Tuli - Jure Pleško
  Autor:

  6 koraka za odabir kugličnih vretena

  Prilikom odabira odgovarajućeg kugličnog vretena i matica, morate obratiti pozornost na nekoliko čimbenika. Koji su?...

  Više
 • Tuli - Jure Pleško
  Autor:

  Kuglasti valjci (transportne jedinice) za oblikovanje strojeva

  Kuglasti valjci (transportne jedinice) neophodne su komponente strojarskih inženjera i njihova upotreba je omiljena u slučajevima kad tereti i teški strojni dijelovi zahtijevaju brzu promjenu smjera odnosno rotaciju od 3...

  Više
Sve