NSK Linearna tehnika

Kuglična vretena i matice NSK

 

NSK kuglična vretena i matice razvijene su pomoću najsuvremenijih dostignuća u tribologiji, što se odražava u vrhunskim kontaktnim površinama vretena. NSK je vodeći proizvođač kugličnih vretena na svijetu najviše kvalitete, što osigurava iznimna tehnika proizvodnje i kontrole kvalitete. Nudimo izbor kugličnih vretena, od malih do velikih, koja su prikladna za strojne alate, strojeve za brizganje i različitih strojeva za primjenu u posebnim okolinama, kao što je oprema za proizvodnju poluvodiča i LCD-jeva.

NSK kroglična vretena.PNG

Pošalji upit! info@tuli.si

Kuglične linearne vodilice

 

Proizvodni proces za linearne vodilice NSK obuhvaća proizvodne tehnologije koje osiguravaju visoku preciznost i iznimnu kvalitetu. Nudimo opsežnu paletu visokoučinkovitih tračnih vodilica i kolica NSK odlične otpornosti na prašinu, koje se koriste u različitim industrijama, kao što su strojni alati, oprema za proizvodnju poluvodiča, opće industrijske naprave i medicinska oprema. Različite potrebe klijenata možemo brzo i pouzdano zadovoljiti s ponudom različitih kugličnih tračnih vodilica, kao što su minijaturne linearne vodilice za posebne specifikacije. Dostupne su također različite serije vodilica i kolica NH, NS, LH, LS, HA i LW.

NSK linearna vodila.PNG

 

Valjkaste tračne vodilice

 

Valjkaste tračne vodilice NSK serije RA razvijene su kao odgovor na potražnju za linearnim vodilicama visoke nosivosti, krutosti, brzine, preciznosti, kvalitete i jednostavnog održavanja. Linearna kolica RA imaju posebno izrađene kaveze valjaka, što smanjuje vibracije zbog dinamike pomicanja. Dostupna je kompletna linija kolica i vodilica, od manjih do većih i tipova s niskim profilom. Linearna kolica i vodilice NSK imaju dimenzije koje temelje na svjetskim standardima, što omogućuje njihovu zamjenu bez mijenjanja konstrukcije naprave.

NSK valjčna tirna vodila RA.jpg

 

 

Niste pronašli ono što tražite? Kontaktirajte nas tu.