Iskoristite članske popuste! Registracija

NSK Linearna tehnika

Kupite NSK linearne vodilice u internetskoj trgovini! POSJETITE ONLINE TRGOVINU

Kuglične linearne vodilice

 

Proizvodni proces za linearne vodilice NSK obuhvaća proizvodne tehnologije koje osiguravaju visoku preciznost i iznimnu kvalitetu. Nudimo opsežnu paletu visokoučinkovitih tračnih vodilica i kolica NSK odlične otpornosti na prašinu, koje se koriste u različitim industrijama, kao što su strojni alati, oprema za proizvodnju poluvodiča, opće industrijske naprave i medicinska oprema. Različite potrebe klijenata možemo brzo i pouzdano zadovoljiti s ponudom različitih kugličnih tračnih vodilica, kao što su minijaturne linearne vodilice za posebne specifikacije. Dostupne su također različite serije vodilica i kolica NH, NS, LH, LS, HA i LW.

NSK linearna vodila.PNG

 

Valjkaste tračne vodilice

 

Valjkaste tračne vodilice NSK serije RA razvijene su kao odgovor na potražnju za linearnim vodilicama visoke nosivosti, krutosti, brzine, preciznosti, kvalitete i jednostavnog održavanja. Linearna kolica RA imaju posebno izrađene kaveze valjaka, što smanjuje vibracije zbog dinamike pomicanja. Dostupna je kompletna linija kolica i vodilica, od manjih do većih i tipova s niskim profilom. Linearna kolica i vodilice NSK imaju dimenzije koje temelje na svjetskim standardima, što omogućuje njihovu zamjenu bez mijenjanja konstrukcije naprave.

NSK valjčna tirna vodila RA.jpg

 

Minijaturne Linearne Vodilice

Minijaturne linearne vodilice NSK idealne su za izradu poluvodiča i medicinsku opremu. Klizač kuglice napravljen je za oko 20% lakši od uobičajenih modela. Minijaturni modeli rade izuzetno glatko i sa smanjenim intenzitetom buke. Također stvara manje prašine u usporedbi s konvencionalnim modelima.

Kuglična vretena i matice NSK

 

NSK kuglična vretena i matice razvijene su pomoću najsuvremenijih dostignuća u tribologiji, što se odražava u vrhunskim kontaktnim površinama vretena. NSK je vodeći proizvođač kugličnih vretena na svijetu najviše kvalitete, što osigurava iznimna tehnika proizvodnje i kontrole kvalitete. Nudimo izbor kugličnih vretena, od malih do velikih, koja su prikladna za strojne alate, strojeve za brizganje i različitih strojeva za primjenu u posebnim okolinama, kao što je oprema za proizvodnju poluvodiča i LCD-jeva.

NSK kroglična vretena.PNG

Pošalji upit! info@tuli.si

 

Ne možete pronaći ono što tražite? Pošaljite upit!
Nudimo veliki izbor ležajeva, kako prestižnih marki, tako i jeftinijih. Možete birati između proizvođača Bosch-Rexroth, INA, Schneeberger, HepcoMotion, TBI Motion, SKF, Hiwin, THK, NB; GMT, NSK i Ingus.
Pošaljite upit

Baza znanja

 • Tuli - Jure Pleško

  Kočnice linearnih vodilica, poznate i kao stezne kočnice ili stezni kočni elementi, igraju ključnu ulogu u postizanju sigurnog i točnog pozicioni...

  Više
 • Tuli - Jure Pleško

  Dobavljači ležajeva igraju vitalnu ulogu u raznim industrijama osiguravajući ove bitne komponente za strojeve. U industriji ležajeva nalazimo proi...

  Više
 • Tuli - Jure Pleško

  Postupak podmazivanja linearnih vodilica i ležajeva je sljedeći. Najprije temeljito očistite vodilice, zatim odaberite pravo mazivo i odredite koli...

  Više