Od 1. do 3. svibnja ne radimo zbog praznika i kolektivnog dopusta. S vama smo opet u ponedjeljak 06.05.2024.

Radni stolovi sa kuglastim valjcima (transportnim jedinicama) za servis alata

Radni stolovi sa kuglastim valjcima (transportnim jedinicama)

 

Radni stolovi sa kuglastim valjcima (transportnim jedinicama)

 

Radni stolovi na slici omogućavaju brzo i precizno pomicanje teških predmeta. Ovaj način rada smanjuje naprezanje radnika i povećava njihovu učinkovitost. Teret je ravnomjerno raspoređen po kuglastim valjcima (transportnim jedinicama) , što omogućava glatko i neometano pomicanje po površini stola. Montaža je vrlo jednostavna, potrebno je samo pričvrstiti kuglaste transportne jedinice za radni stol s unaprijed probušenim rupama (otvorima). Za najpovoljniju cijenu, pogledajte naš katalog i pronađite idealnu ponudu za vaše potrebe. Ako ste zainteresirani za ovakve transportne jedinice, sve potrebne dijelove moguće je kupiti u našoj internetskoj trgovini. Za sva pitanja i tehničku podršku možete se obratiti našim stručnjacima.  

 Regali za skladištenje

regale sa kuglastim valjcima (transportnim jedinicama)

 

Ovakve regale sa kuglastim valjcima (transportnim jedinicama) preporučujemo manjim poduzećima za lakše održavanje i skladištenje alata.  Opremanje vašeg radnog prostora s kuglastim transportnim jedinicama će olakšati i ubrzati rukovanje i montiranje alata što znatno ubrzava proizvodnju.

 

Radni stolovi za brzu zamjenu alata

 

Stol sa kuglicama

Na gornjoj slici je još jedan odličan primjer primjene kuglastih valjaka (transportnih jedinica). Ovakva montažna traka omogućava brzu i jednostavnu zamjenu alata. 

Tagovi:

Ostavite komentar

Vaša e-adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *