Iskoristite članske popuste! Registracija

SCHNEEBERGER Linearna tehnika

Kuglične tračne vodilice i kolica

Schneeberger linearne vodilice u online trgovini! Online Trgovina

 

Linearne kuglične vodilice SCHNEEBERGER MONORAIL BM imaju odlična dinamička svojstva i brojne komercijalne prednosti. Zamišljena su s manjim brojem pametno raspoređenih komponenti i posljedično manjeg broja prolaza kuglica, što osigurava odlične vozne karakteristike, vrlo tihi rad, nisko trenje te visoke brzine linearnih pomaka. Trapezni oblik presjeka tračne vodilice omogućuje iznimno krutu konstrukciju vodilice i kolica, a istovremeno je omogućeno znatno kraće vrijeme servisiranja jer se mogu dodatni brisači zamijeniti bez demontaže linearnih kolica. Sustav brtvila na tračnim kolicima osigurava pouzdanost i dug životni vijek. Ove robusne i ekonomične vodilice zaokružuju paletu proizvoda SCHNEEBERGER za industrijske aplikacije s visokim zahtjevima što se tiče brzine, pouzdanosti i dosljednih karakteristika rada.

Schneeberger kroglično tirno vodilo.jpg

Pošalji upit! info@tuli.si

Valjkaste tračne vodilice i kolica

 

Visoka krutost, odlična dinamička i statička nosivost i iznimna lakoća pokreta glavne su karakteristike valjkastih tračnih vodilica MONORAIL MR proizvođača Schneeberger. Ove karakteristike omogućuju veći stupanj obrade, a istovremeno povećavaju geometrijsku preciznost i površinsku kvalitetu obrađenih predmeta. Visoka krutost valjkastih vodilica MONORAIL MR osigurava poboljšano vibracijsko ponašanje, manje amplitude vibracija i time produženi životni vijek alata. SCHNEEBERGER je sistematički primijenio svoje dugogodišnje iskustvo u planiranju, proizvodnji i primjeni tračnih vodilica s valjcima za postizanje što manjeg trenja. Zbog toga su vodilice MONORAIL MR učinkovite što se tiče troškova i odgovaraju izazovima suvremenog strojnog oblikovanja.

Schneeberger valjčna tirna vodila MR.jpg

 

Minijaturne tračne vodilice – MINISLIDE

 

MINISLIDE predstavlja najnoviju generaciju minijaturnih tračnih kolica i vodilica Schneeberger za iznimno zahtjevne aplikacije. Vrlo robusne i pouzdane su u svim aplikacijama zbog glatkog rada, preciznosti i dugog životnog vijeka. Modeli MSQ 7, MSQ 9, MSQ 12 i MSQ 15 opremljeni su s visoko preciznim i robusnim kavezom kuglica. Kavez je izrađen od visoko kvalitetne plastike. Ovaj kompaktni i robusni dizajn s najmanjim brojem integriranih komponenti osigurava visoku pouzdanost u svim uvjetima rada.

Schneeberger minijaturne linearne vodilice

 

Nehrđajuće tračne vodilice i kolica

 

Linearne vodilice od nehrđajućeg čelika SCHNEEBERGER MONORAIL BM WR/SR namijenjene su aplikacijama, gdje uobičajeni antikorozivni premazi nisu dostatni. To se javlja u okolini u kojoj su linearne vodilice podvrgnute nastanku korozije (vlažna mjesta, velike promjene u temperaturi...) i u aplikacijama gdje ne smiju nastajati čestice iz antikorozivnih premaza.

 

 

Ne možete pronaći ono što tražite? Pošaljite upit!
Nudimo veliki izbor ležajeva, kako prestižnih marki, tako i jeftinijih. Možete birati između proizvođača Bosch-Rexroth, INA, Schneeberger, HepcoMotion, TBI Motion, SKF, Hiwin, THK, NB; GMT, NSK i Ingus.
Pošaljite upit

Baza znanja

 • Tuli - Jure Pleško

  Trapezna navojna vretena, koja se često nazivaju jednostavno trapezna vretena ili navojna vretena, jednostavne su pogonske komponente koje, zajedno s...

  Više
 • Tuli - Jure Pleško

  Ležajevi su temeljne komponente strojeva koje omogućuju glatko kretanje i smanjuju trenje u mnogim primjenama. Zaronite u svijet ležajeva u ov...

  Više
 • Tuli - Jure Pleško

  Kutnici za aluminijske profile mehaničke su komponente koje pružaju veliku svestranost i funkcionalnost u raznim primjenama. Zbog male težine, viso...

  Više